fredag, mars 09, 2007

Göteborg i sommar?

Jag skulle eventuellt kunna tänka mig att gå på Pier Pressure i sommar. 1 juli, Frihamnen i Göteborg. Att festa loss till Avril Lavigne, My Chemical Romance och Sunrise Avenue skulle kunna funka för mig. Nån som följer med?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhej! Kände mig bara tvungen att skriva en liten kortis här. Satt precis och letade info om smålandsstenar (sommarjobb egentligen) då jag har en massa släkt där och ville jobba någon annan stans än Skåne för en gångs skull. Så hittade ja din blogg och upptäckte att; du var i köpenhamn samtidigt som mig, på ÖG's samtidigt som mig minst en gång på sistone och, som det verkar (efter att ha skummat igenom de senaste inläggen), har problem me kärleken (samma här=)... För mycket slump på en gång? Iaf blev det anledningen till denna kommentar. Fortsätt med din fina blogg, känner verkligen igen mig på många punkter =) Ciao // Harald

Pauline sa...

Harald: Haha, låter verkligen som vi har massa gemensamt ;) Kul att du gillar det jag skriver!

Anonym sa...

Jag ska iaf ut ikväll. Säger inte vart, men vi lär säkert ses, utan att veta om det... Fast ja vet ju hur du ser ut nu ;) /Harald

Pauline sa...

Harald: Skulle inte tro det, melodifestivalen ikväll ;) Du har inte fastnat på mingelbild nån gång? Vem vet, vi kanske har setts? Du var inte på ög:s i torsdags btw?

Anonym sa...

Melodifestivalen? Det går repris imorgon! Har för övrigt fastnat på mången migelbild. Känner allt för många fotografer i den här stan =) Speciellt på ÖG's faktiskt... Var ej där i torsdags då ja hade planerat att gå dit idag... Har höga förväntningar på kvällen/natten. Hoppas du också får en 3vlig kväll, och att din favorit vinner (jag gissar att the ark tar hem det hela, men insider information säger att Måns har goda chanser, han e ju från Lund du vet...).