söndag, november 19, 2006

Out and about.

Well. Gårdagen var otroligt kul. Vi började med korridorsfest på Ulrikas korridor på Parentesen. Kom dit vid niotiden på kvällen, och stannade i sisådär två timmar. Det var en hel del folk från klassen som dök upp, vilket såklart var uppskattat. Så vi diskuterade lite kring tentan, resultatet får vi ju tyvärr inte reda på förrän den 12 december.. Kan väl sammanfatta den delen av kvällen med att säga att det blev massa skratt, att danmark-vinet (det vita) fungerade för ändamålet (igen) och att vi nu äntligen har fått träffa den där människan på Ullis korridor som har fotfetisch och ber att få massera hennes fötter. :s

Efter ett tag hade halva festen försvunnit till diverse nationer (det fanns förslag på att gå till vänster-nationen Smålands och lyssna på powerballader, men vi avböjde...) och vårt lilla gäng började fundera på vart vi skulle ta vägen. Började i alla fall gå för att hämta ut pengar (jag skulle ju bjuda på öl, haha!) och sen traskade vi vidare till Östgöta Nation. Ullis, C och jag trotsade kön medan resten av gänget gick vidare till Lunds (tror dock att de hamnade på Värmlands till slut..) Trots kö både in och till toaletterna (där måste jag få tillägga att folk köar på ett civiliserat sätt här, inte som Parken eller Sigges där man nästan avlider eller bryter armar och ben för att ta sig in...) blev kvällen helt fantastiskt skitkul. DJ:n gjorde ett eminent jobb, massa bra musik med olika stilar om vartannat och bara så långa att man inte hann tröttna på låten... Very nice! Vi träffade till och med C:s kusin, vilket ledde till viss ångest från hennes sida (eftersom hon skulle fira jul med honom, haha!).

Så. Efter en massa dans och lite häng i baren (där vi shottade mentol och jag övertalade folk att skänka pengar till klass 4c:s cancerresa.... ehhh.....) blev klockan faktiskt 2, och vi dansade lite till och sen tändes lamporna och vi tog oss ut. Hungerkänslor inställde sig så vi tittade in på Kebabhuset och jag tryckte i mig en kycklingkebab och pommes, vilket kändes lite skabbigt men det kan jag leva med.

Så. Hittade min cykel och tog mig hem, och huvudvärken höll sig faktiskt inom rimliga gränser imorse. Efter en ibumetin.

;)

Inga kommentarer: