Tomatgrytgrej med kyckling och pasta och sånt.
recept by John och Pauline
1. Värm upp en stor stekpanna, häll i lite olja
2. Sätt på vatten så det börjar koka. Salta och olja.
3. Ta det som finns kvar av kycklingfilén i frysen. Tina i mikron så länge som du känner för det.
4. När stekpannan är svinhet: ta kycklingfilén och klipp sönder den ovanför stekpannan med en sax. Sparar massa disk och sånt. Akta dig för brännskadorna.
5. Stek kycklingen tills den ser klar ut. Häll förresten i pastan när vattnet kokar.
6. Leta efter nånting annat att hälla i så det blir nån sås av det hela. Vi tog färdigsåsen som fanns kvar i Anders skåp (jo, vi fick faktiskt ta den!). Två glasburkars innehåll blev bra.
7. Lite majs på det.
8. Lite kikärter på det.
9. Häll av pastan när den är klar. Förslagsvis i ett durkslag.
10. Rör ner pastan i gojset i stekpannan. Salta och peppra lite om du känner för det. (går att göra tidigare också).
11. Ät.
tisdag, maj 08, 2007
Snabblagat:
kladdat av Pauline vid 18:52
Kategori: Vuxenpoäng
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Inte för att vara elak, men det låter inte jättegott precis... :)Men det är seriösa vuxenpoäng på att komponera ihop egna recept. Det ska ni ha cred för!
sara: det fascinerande är att det faktiskt blev riktigt gott. Jag hade inte helt väntat mig det heller, men när man väl började äta var det lite svårt att sluta :)
Ärta i plural blir ärtor, inte ärter! Grrr! (Det har alltid varit min pluralmardröm, när folk skriver ärter. Jag är inte säker på varför...)
PS. Gillade receptet... väldigt mycket John Och Pauline Lagar Mat över det... :P
Skicka en kommentar