lördag, december 16, 2006

Annars...

Det har inte gått så bra med just pluggandet idag. Again. Jag ska officiellt ta tag i det imorgon. (det har jag sagt i ett par dagar nu, men hey! aldrig försent att börja på riktigt!). Dagen har mer gått i göra-ingenting-tecken. Det enda jag har lyckats med var att ta mig ut till Kvantum/AG:s och handla. Mest stolt är jag över det faktum att jag hann med att hämta ut paketet med Storebrors julklapp typ en halv minut innan förbutiken stängde. Lucky me!

Idag var första gången jag faktiskt var inne på AG:s, vilket var en hit. Billigt, till och med kött fanns till överkomligt pris vilket föranledde mig att köpa fläskschnitzel, som jag (hemma) strimlade, stekte, tillsatte wokgrönsaker (ur burk, ICAs egna varor, som vi gjort själv, tadadadadaada....) och en påse chop-suey-blandning (stavning på det?). Till det serverades nudlar, och det blev oväntat gott. Ska pröva mig fram till vilken av blandningarna jag gillar bäst i slutändan - men som vi upptäckt för länge sedan: wokat är gott. Ska införskaffa riktig wok så fort jag kommit mig för med att, eh, flytta.

Lägenhetsjakten går begränsat bra än så länge. Olyckligtvis börjar nya terminen ungefär samtidigt som jag ska flytta ut, vilket innebär att det är novischförtur på de flesta korridorsrum som ligger ute. Vilket har lett mig till att go crazy och fundera på att hyra en etta med pentry istället.

Fördelar: Slipper dela kök och se hur renligheten förfaller bland matrester på diskbänken, kan laga mat när jag vill, ingen snor ur kylskåpet, kan imponera på vänner med att ha kök osv.

Nackdelar: Eventuellt hyra i 12 månader, man träffar inte sina grannar på samma sätt och lär inte känna alla nya människor, vilket gör att det kanske inte blir en helt lika crazy studietid (eller jo, det blir det nog ändå...) samt blir ensamansvarig för att ta ut soporna och alla kommer att veta att det är jag och ingen annan som låtit bli att torkat av diskbänken.

Well well, jag funderar lite till och hör av mig om jag får reda på mer detaljer...

Inga kommentarer: