torsdag, januari 10, 2008

The Passenger

Det är alltså i min dusch det händer. The Shit. Medans det varma vattnen strömmade över mig igår fick jag nån slags spontan ingivelse om ungefär vad jag vill hålla på med "när jag blir stor". Inte så att jag har formulerat några ord än, men en slags idé. Och idag började jag tänka på franska.


Jag tror att det är duschdraperiet som på nåt sätt fungerar otroligt inspirerande.

5 kommentarer:

sus sa...

klart det är duschdraperiet, vad annars ;)? åt vilket håll lutar idén?

Anonym sa...

Hej!

Jag ska flytta till smålandstenar i juni och undrade vad för typ av ställe det är? Har inte varit där än utan min familj har varit och jag bor uppe i luleå nu...verkar vara ett tråkigt ställe ( no offence mot dig om du bor där fortfarande).

xxx

Pauline sa...

sus: jag måste fundera lite till innan jag vågar outa :)

anonym: Hej. Smålandsstenar är en rätt tråkig liten ort där alla vet allt om alla. Typ. Ditt antagande om att det skulle vara ett tråkigt ställe är alltså inte helt fel. Däremot blir det ju alltid vad man gör det till. Man kan till exempel käka rätt god pizza där. Göstas café är rätt schysst också. Själv hängde jag på biblioteket en del när jag bodde där. Å andra sidan får jag grav ångest så fort jag åker tillbaka. Men hey - det blir säkert skoj att flytta dit. Hur gammal är du förresten?

Anonym sa...

Haha. Du har ju värsta chansen och starta en Smålandsstenar revival här med alla som googlar.

Tänk Mankell och Ystad, Niemi och Pajala, Bellman och Stockholm...

Smålandsstenar kan bli det nya svart för fanken.

Anonym sa...

Hej!

Tack for svaret. Jag är 18. Ja man får väl skippa sabbatssåret och börja plugga i göteborg eller borås direkt då så att man slipper bo där lol. Hehe, får nog käka en pizza där när jag väl kommer. Förstår vad du menar med ångest, jag känner ångest så fort jag tänker på staden. Seriöst knappt 5000 invånare jämfört med hur många det finns i Luleå som egentligen är en toppen stad. Ångest ångest ångest....