måndag, december 28, 2009

2/4

April började med ett fantastiskt bra aprilskämt. Det fortsatte med en tysklandsresa (pengar är inget problem!), en pubpub och en laserdomeutflykt med ett helt gäng icke-Krischaniter, allt på samma vecka. Poolen restes, rosévin dracks och det var vår! Påsken var den första lediga helgen på året och vi hann klämma in en tornadag som inte var helt uppskattad (av de som inte var med, iaf) och sen drog spääxet igång sina föreställningar. Och så, bara dagar innan sista-april drog vi ihop till ett event på kårhuset som innebar ett 23-timmars arbetspass. Sällan har jag varit så övertrött som när vi lastade av kravallstaket på VG en ganska sen söndagsmorgon. Och ändå hittade vi energi till en sista april utan dess like.

Sex timmar in i maj månad befann vi oss i Lomma helt plötsligt, tillsammans med en hink sangria. Eller var det sangriafrukt, kanske. I enlighet med temat åkte vi på charter på Hallands och sedan vidare med buss till Göteborg för tandem, där Krischan tog med sig stora bucklan hem. Världen gungade nästan fortfarande när det var dags för valsexa, powerranger-glädjeflickasittning och teknologbal. Och så Uppsala vårbal. Med Rickard Olsson och fanastiskt väder och otaliga nationer, balklänningar och frackar och ganska få sömntimmar på ganska många standardglas.

I juni blev jag trött. Efter ett halvår av allt måste man få vara det. Så efter en halv måndagsfest och en hel (och fabulös) förmannasittning smet jag iväg till Gotland. Eller Göttland. Undvek fastlandet, testade Gutekällarens svajande dansgolv och drack vin ur plastflaskor. När vi kom hem blev sommarpuben vardag. Midsommarafton blev av den konstigare sorten och 23-årsdagen av min födelse firades med nära, kära, lugn ro och spaceballs (vill jag minnas).

Inga kommentarer: