lördag, januari 28, 2012

Återblick 3/4

Första veckan i juli spenderades i Umeå och det var ett sommarlov som hette duga. Vi hängde med Gunnar Nordahl, klappade får, tittade på kultur, hängde på Café Göteborg, åt en underbar födelsedagsmiddag, paddlade kanot, firade M och Ms bröllop och njöt av vackert väder. Jag konstaterade att det faktiskt inte var mörkt ute en endaste gång när vi var där, och sen åkte vi hem för nästa helg skulle vi faktiskt iväg på hajk en hel helg. Och mellan varven hann jag t.o.m. rida islandshästar och - tro't eller ej - jobba en himla massa. 

I augusti åkte jag till Spanien och drack sangria, åt räkor och lyssnade på Rick Astley. Sen peppade jag på att J skulle komma tillbaka från Japan, för det var dagen då vi fick veta att vi minsann fått en lägenhet som vi båda fick plats att bo i. En förmiddag tillbringades på IKEA där vi råkade köpa en soffa och en helg var jag i Småland för att lämna tillbaka en bil som jag lånat och sen var det en jäkla massa tankar på att flytta och så slutade månaden med ett surströmmingskalas. 

September började med en av de mer förvirrade flyttdagar jag varit med om. Skolan drog igång och för första gången på länge slapp jag köpa dyra månadskortet på Skånetrafiken. Vi började komma i ordning i lägenheten och så pärplattades det en hel del och så var jag ute på nation för första gången på vad som kändes som en evighet. 


Inga kommentarer: