måndag, mars 12, 2012

Återblick 4/4

Jag förstår att ni alla har längtat rumpan av er, här kommer det alltså. 

Oktober började med att två fina vänner kom och spenderade helgen. Vi hade inflyttningsfest och fyllde badkaret med is och sen drog jag till London med mor där det promenerades och shoppades och sightseeades en himla massa. Och vinkades till royalties som körde förbi i hästkärror, såklart. Sen fyllde J år och det var samtidigt som nationsmötet och så kom jag på bästa idén någonsin och startade bokcirkel. 


Sen blev det november som kantades av massa häng med oerhört trevligt folk av alla tänkbara kategorier. Största projektet var att köpa ny säng (och hej vad bra det blev). Det var husfest och så var det spääx och hemtenta och en himla massa skrivande av paper av alla möjliga slag för det var nu jag började läsa på 200% på riktigt. 

Och som varje år så blev det december till slut. I vanlig ordning med nationens julfest och en himlans massa grupparbete, både i Lund och Helsingborg. En pq-fest som var oerhört trevlig och en trip till Hässleholmstrakten förgyllde grådasket och till slut var det dags att åka till Skeppshult för lite hederligt familjemys. Och så slutade året som det började - med häng i Umeåtrakten och det var fint det också. 

Inga kommentarer: