söndag, januari 11, 2009

It seems like so much fun...

Helgen har varit bra. I egenskap av kuratelsmedlem fick jag lov att följa med på KK-Kick off och det är lika bra att ni lär er att förkortningen i det här fallet inte har något med en ovanlig kompisrelation att göra, utan står för Kuratorskollegiet. Vilket i sin tur är ett sammarbetsorgan för Lunds studentnationer.

Så. Kick-off, var det i helgen. Vilket innebar tillfälle för intressanta och givande diskussioner, men även en möjlighet att lära känna (eller i alla fall kasta en del snabba blickar på) de andra kuratorerna, pqarna, källarmästare och notarier. Festa lite. Vara bakis tillsammans. Och sånt.

Grymmast var dock lördagens eftermiddagsaktivitet. Där vi sprang runt i en närliggande skogsdunge i kamouflagekläder med varsitt laservapen i handen och försökte avhålla motståndarlaget från att få tag på "bomben" som låg mitt emellan våra två bascamps. Att se Lunds kuratel krypa runt och prickskjuta varandra, att försöka avancera mot ett jakttorn med en vit plåtlåda och att ta skydd bakom diverse träd för att sedan försöka sig på snabba rusher mot "fienden". Det var skoj.

Inga kommentarer: